Ζουμερή μακαρονάδα με λαχανικά της εποχής και μανιτάρια έτοιμη σε 30′.

10' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε 1/2 φλ.
  3. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.
  4. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, την κολοκύθα, το σκόρδο και το μπούκοβο για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  5. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και το θυμάρι, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  6. Προσθέτουμε το νερό που κρατήσαμε, τα ζυμαρικά, τον μαϊντανό και ανακατεύουμε.
  7. Σερβίρουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών