Στην παραδοσιακή μορφή αυτής της συνταγής χρησιμοποιούμε άγριες αγκινάρες, οι οποίες αντικαθίστανται εύκολα με τη ήμερες, αυτές δηλαδή που βρίσκουμε στο εμπόριο.
![Ψαρονέφρι στη λαδόκολλα με αγκινάρες και ρίζες](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/05/psaronefri-me-agkinares-kai-rizes-gastronomos-420x560.jpg?v=1716301092)
Στην παραδοσιακή μορφή αυτής της συνταγής χρησιμοποιούμε άγριες αγκινάρες, οι οποίες αντικαθίστανται εύκολα με τη ήμερες, αυτές δηλαδή που βρίσκουμε στο εμπόριο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 120.