![Τουρλού στον ταβά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/07/tourlou_ntavas-gastronomos-420x560.jpg?v=1671553840)
5'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Διαδικασία
- Βράζουμε τις πένες σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Όταν οι πένες είναι έτοιμες, τις στραγγίζουμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα σε 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο καβουρδίζουμε τα κουκουνάρια, ανακατεύοντας και προσθέτουμε τις πένες.
- Κόβουμε τις λιαστές ντομάτες σε μεγάλα κομμάτια και τις ρίχνουμε μαζί με το πέστο βασιλικού και την παρμεζάνα στην κατσαρόλα.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.