25' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'

Υλικά

Μερίδες: για 1 πίτσα διαμέτρου 24 εκ.

Διαδικασία

  1. Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι σε χαμηλή φωτιά το σπανάκι, το κρεμμύδι (αφήνουμε μερικές ροδέλες στην άκρη) και το δεντρολίβανο για 10 λεπτά, να μαραθούν. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.
  2. Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το τυρί, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Προσθέτουμε το μείγμα σπανακιού και ανακατεύουμε.
  4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
  5. Ακουμπάμε τη βάση της πίτσας σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί ψησίματος και απλώνουμε στην επιφάνειά της το μείγμα σπανακιού.
  6. Σκορπίζουμε από πάνω τις ροδέλες κρεμμυδιού που αφήσαμε στην άκρη και ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει η ζύμη.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών