
25'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 45'
Υλικά
Μερίδες: για 1 πίτσα διαμέτρου 24 εκ.Διαδικασία
- Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι σε χαμηλή φωτιά το σπανάκι, το κρεμμύδι (αφήνουμε μερικές ροδέλες στην άκρη) και το δεντρολίβανο για 10 λεπτά, να μαραθούν. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι.
- Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το τυρί, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε το μείγμα σπανακιού και ανακατεύουμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
- Ακουμπάμε τη βάση της πίτσας σε ένα μεγάλο κομμάτι χαρτί ψησίματος και απλώνουμε στην επιφάνειά της το μείγμα σπανακιού.
- Σκορπίζουμε από πάνω τις ροδέλες κρεμμυδιού που αφήσαμε στην άκρη και ψήνουμε για 20 λεπτά, μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει η ζύμη.