ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΨαροκροκέτες με αρωματική αγγουροσαλάτα και σάλτσα πιπεριάςΨαροκροκέτες με αρωματική αγγουροσαλάτα και σάλτσα πιπεριάς
20' προετοιμασία
20' ψήσιμο
15' αναμονή
Σύνολο: 55'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τη σάλτσα αβοκάντο

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ψαρομπιφτέκια με σάλτσα αβοκάντο, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  2. Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά για τα ψαρομπιφτέκια και τα ζυμώνουμε σε ένα αφράτο μείγμα.
  3. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για περίπου 15 λεπτά, να σφίξει το μείγμα.
  4. Πλάθουμε σε 6 μπιφτέκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί και τα ψήνουμε για περίπου 15-20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ομοιόμορφα και να ψηθούν.

Σάλτσα αβοκάντο

  1. Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη και σερβίρουμε σε μπολ.
  2. Συνοδεύουμε τα ψαρομπιφτέκια με απλό ρύζι μπασμάτι και τη σάλτσα αβοκάντο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 152.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Βρώμη

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών