Μια ψευτόσουπα λαχανικών που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες. 

5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Σε μια μέτρια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και την πιπεριά Φλωρίνης, για 2 - 3 λεπτά. Προσθέτουμε το κάρι*, το καυτό νερό, την σάλτσα ντομάτας, τα φασολάκια, και αλατοπίπερο και βράζουμε για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Σουρώνουμε 1 τα ρεβίθια ή φασόλια, τα ξεπλένουμε, τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα και βράζουμε για άλλα 2 - 3 λεπτά.
  2. Σερβίρουμε με: Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και κριτσίνια με σουσάμι ή παξιμαδάκια λαδιού.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών