15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις πιπεριές, τα κολοκύθια, τις μελιτζάνες και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5-6 λεπτά ή σε σχαροτήγανο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
- Απλώνουμε το χούμους σε πιατέλα.
- Ανακατεύουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού με το σκόρδο και περιχύνουμε τα λαχανικά.
- Τα ανακατεύουμε καλά και τα απλώνουμε πάνω από το χούμους.
- Τα πασπαλίζουμε με το σουμάκ και τη ρόκα και σερβίρουμε.