15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Λαδώνουμε και αλατοπιπερώνουμε τις πιπεριές, τα κολοκύθια, τις μελιτζάνες και τα ψήνουμε στο γκριλ για 5-6 λεπτά ή σε σχαροτήγανο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
  2. Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες.
  3. Απλώνουμε το χούμους σε πιατέλα.
  4. Ανακατεύουμε τον χυμό και το ξύσμα του λεμονιού με το σκόρδο και περιχύνουμε τα λαχανικά.
  5. Τα ανακατεύουμε καλά και τα απλώνουμε πάνω από το χούμους.
  6. Τα πασπαλίζουμε με το σουμάκ και τη ρόκα και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών