Δροσερές μπουκίτσες αραβικής πίτας με καβουρόψιχα.

12' προετοιμασία
Σύνολο: 12 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βάζουμε το κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες, σε μπολ με το χυμό από το λάιμ και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να μαλακώσει.
  2. Ανακατεύουμε τη καβουρόψιχα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κολοκύθι, και αλατοπιπερώνουμε.
  3. Απλώνουμε το μείγμα σε 1 φύλλο γιουφκά ή το μοιράζουμε στις αραβικές πίτες.
  4. Σουρώνουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε από πάνω.
  5. Σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τυλίγουμε σε ρολό.
  6. Αφήνουμε στο ψυγείο για 5 - 6 λεπτά να σφίξει, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών