Δροσερές μπουκίτσες αραβικής πίτας με καβουρόψιχα.
12'
προετοιμασία
Σύνολο: 12'
Διαδικασία
- Βάζουμε το κρεμμύδι ξερό, κομμένο σε φέτες, σε μπολ με το χυμό από το λάιμ και τη ζάχαρη και το αφήνουμε να μαλακώσει.
- Ανακατεύουμε τη καβουρόψιχα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το κολοκύθι, και αλατοπιπερώνουμε.
- Απλώνουμε το μείγμα σε 1 φύλλο γιουφκά ή το μοιράζουμε στις αραβικές πίτες.
- Σουρώνουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε από πάνω.
- Σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο κόλιανδρο και τυλίγουμε σε ρολό.
- Αφήνουμε στο ψυγείο για 5 - 6 λεπτά να σφίξει, κόβουμε σε ροδέλες και σερβίρουμε.