
10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: για 1 ρολόΓια το σερβίρισμα
Διαδικασία
- Για το ρολό αυγού γεμιστό με σπανάκι και γαλοτύρι ξεκινάμε και χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο σε ένα μπολάκι.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τις φέτες προσούτο μέχρι να γίνουν τραγανές, για 2 - 3 λεπτά.
- Τις σπάμε σε μικρά κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε το τυρί και το σπανάκι.
- Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμυδάκι για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να πήξει η ομελέτα μας.
- Τη βγάζουμε σε πιάτο, προσθέτουμε το μείγμα του σπανακιού και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό.
- Τo κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με λίγο γιαούρτι και ψωμί.
- Συνοδεύουμε με: μια φρέσκια πράσινη σαλάτα.