Ένα θρεπτικό γεύμα της στιγμής, για τις μέρες που δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα!

10' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: για 1 ρολό

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε τα αυγά με το αλατοπίπερο σε ένα μπολάκι.
  2. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μικρό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τις φέτες προσούτο μέχρι να γίνουν τραγανές, για 2 - 3 λεπτά.
  3. Τις σπάμε σε μικρά κομμάτια και τις βάζουμε σε ένα μπολ, όπου προσθέτουμε το τυρί και το σπανάκι.
  4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμυδάκι για 1 λεπτό.
  5. Προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε για 2 - 3 λεπτά, μέχρι να πήξει η ομελέτα μας.
  6. Τη βγάζουμε σε πιάτο, προσθέτουμε το μείγμα του σπανακιού και τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό.
  7. Τo κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με λίγο γιαούρτι και ψωμί.
  8. Συνοδεύουμε με: μια φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών