ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚοτοσαλάτα με άγριο ρύζι και σελινόριζαΚοτοσαλάτα με άγριο ρύζι και σελινόριζα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τη βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την σαλάτα με αχλάδια, πρασινάδες και μυρωδάτο τυρί ανακατεύουμε σε ένα βαθύ μπολ τις πρασινάδες με τα αχλάδια, τα ντοματίνια, τα κολοκυθάκια, τους ξηρούς καρπούς, τις ελιές και αλατοπίπερο.
  2. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ.
  3. Περιχύνουμε τη σαλάτα και τη μοιράζουμε στα πιάτα.
  4. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύουμε την πάπρικα, τον μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  5. Ρολάρουμε τα μπαλάκια τυριού στο πιάτο με το μείγμα, τα μοιράζουμε στα πιάτα με τη σαλάτα και σερβίρουμε αμέσως.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών