ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδιΣαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδι
15' παρασκευή
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 2

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σαλάτα με αμύγδαλα, πρασινάδες και πορτοκάλι, ξεκινάμε με το ντρέσινγκ.
  2. Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν πυκνή σάλτσα.

Σαλάτα

  1. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
  2. Αν θέλουμε, σερβίρουμε με φέτες προσούτο και τραγανές αραβικές πίτες.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 177.

Άρθρα και Συνταγές με Αμύγδαλα

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών