15' παρασκευή
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 2Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σαλάτα με αμύγδαλα, πρασινάδες και πορτοκάλι, ξεκινάμε με το ντρέσινγκ.
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να γίνουν πυκνή σάλτσα.
Σαλάτα
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σαλάτας και περιχύνουμε με το ντρέσινγκ.
- Αν θέλουμε, σερβίρουμε με φέτες προσούτο και τραγανές αραβικές πίτες.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 177.