5'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδι, καβουρδίζουμε στο γκριλ του φούρνου τα κομμάτια καρυδόψιχας μέχρι να σκουρύνουν λίγο.
- Βγάζουμε τα καρύδια και βάζουμε κάτω από το καυτό γκριλ τις φέτες του τυριού για 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά, το πετιμέζι, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλατοπίπερο, τα καρύδια, τα φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα, το αχλάδι και τις φέτες τυριού.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 103.