5' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί, αχλάδι και καρύδι, καβουρδίζουμε στο γκριλ του φούρνου τα κομμάτια καρυδόψιχας μέχρι να σκουρύνουν λίγο.
  2. Βγάζουμε τα καρύδια και βάζουμε κάτω από το καυτό γκριλ τις φέτες του τυριού για 4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά, το πετιμέζι, το ελαιόλαδο, το λεμόνι, αλατοπίπερο, τα καρύδια, τα φύλλα φασκόμηλου ψιλοκομμένα, το αχλάδι και τις φέτες τυριού.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 103.

Άρθρα και Συνταγές με Αχλάδι

Άρθρα και Συνταγές με Λεμόνι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών