20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σαλάτα με πλαντέινς και αβοκάντο, αρχικά ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το λάδι σε δυνατή φωτιά και τηγανίζουμε τις πλαντέινς για 3-4 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
  2. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν το περιττό λάδι.
  3. Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε τις πλαντέινς με όλα τα υλικά για τη σαλάτα.
  4. Σε μικρό μπολ ανακατεύουμε με το πιρούνι όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  5. Ανακατεύουμε απαλά τη σαλάτα με πλαντέινς και αβοκάντο και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 193.

Άρθρα και Συνταγές με Αβοκάντο

Άρθρα και Συνταγές με Λάιμ

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών