5' προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το μαϊντανό ή δυόσμο.
  2. Αλείφουμε την αραβική πίτα με τη μουστάρδα, απλώνουμε το παστράμι, το μετσοβόνε και τη ντομάτα.
  3. Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού.
  4. Διπλώνουμε στη μέση (μισοφέγγαρο) και πάλι στη μέση ή τυλίγουμε σε ρολό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών