5'
προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Ραντίζουμε τη ντομάτα με το ελαιόλαδο, τη ρίγανη και το μαϊντανό ή δυόσμο.
- Αλείφουμε την αραβική πίτα με τη μουστάρδα, απλώνουμε το παστράμι, το μετσοβόνε και τη ντομάτα.
- Αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με το ξύσμα λεμονιού.
- Διπλώνουμε στη μέση (μισοφέγγαρο) και πάλι στη μέση ή τυλίγουμε σε ρολό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.