ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με βούτυρο, γραβιέρα και ζαμπόνΣάντουιτς με βούτυρο, γραβιέρα και ζαμπόν
10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε σάντουιτς με ψωμί σικάλεως με παστράμι δραμινό, αγγουράκι τουρσί, ξεκινάμε αλείφωντας τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα.
  2. Απλώνουμε τις φέτες παστράμι και από πάνω 2 - 3 φέτες τυρί τσένταρ.
  3. Στραγγίζουμε καλά το αγγουράκι τουρσί, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το βάζουμε πάνω από το τυρί.
  4. Καλύπτουμε με την άλλη φέτα ψωμιού με τη μεριά που έχουμε αλείψει με μουστάρδα, προς τα κάτω.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών