![Ροδάκινα ψητά γεμιστά με μελίχλωρο Λήμνου και σύγλινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/rodakina-psita-gemista-me-melichloro-limnoy-kai-syglino-2-gastronomos-420x560.jpg?v=1719329359)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάντουιτς με ψωμί σικάλεως με παστράμι δραμινό, αγγουράκι τουρσί, ξεκινάμε αλείφωντας τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα.
- Απλώνουμε τις φέτες παστράμι και από πάνω 2 - 3 φέτες τυρί τσένταρ.
- Στραγγίζουμε καλά το αγγουράκι τουρσί, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το βάζουμε πάνω από το τυρί.
- Καλύπτουμε με την άλλη φέτα ψωμιού με τη μεριά που έχουμε αλείψει με μουστάρδα, προς τα κάτω.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.