
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε σάντουιτς με ψωμί σικάλεως με παστράμι δραμινό, αγγουράκι τουρσί, ξεκινάμε αλείφωντας τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα.
- Απλώνουμε τις φέτες παστράμι και από πάνω 2 - 3 φέτες τυρί τσένταρ.
- Στραγγίζουμε καλά το αγγουράκι τουρσί, το κόβουμε σε λεπτές φέτες και το βάζουμε πάνω από το τυρί.
- Καλύπτουμε με την άλλη φέτα ψωμιού με τη μεριά που έχουμε αλείψει με μουστάρδα, προς τα κάτω.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 127.