Και οι δύο συνοδεύουν περίφημα τηγανητά ψάρια και λαχανικά. Την συνταγή για την σκορδαλιά με ψωμί θα την διαβάσετε παρακάτω. Για να φτιάξουμε την καρυδοσκορδαλιά, πολτοποιούμε με τα υπόλοιπα υλικά 2 φλιτζάνια καρυδόψιχα.
![Η φημισμένη συριανή μαϊντανοσαλάτα, με μαγιονέζα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/i-fimismeni-syriani-maintanosalata-me-magioneza-gastronomos-420x560.jpg?v=1721133368)
Και οι δύο συνοδεύουν περίφημα τηγανητά ψάρια και λαχανικά. Την συνταγή για την σκορδαλιά με ψωμί θα την διαβάσετε παρακάτω. Για να φτιάξουμε την καρυδοσκορδαλιά, πολτοποιούμε με τα υπόλοιπα υλικά 2 φλιτζάνια καρυδόψιχα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 48.