![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Μερίδες: 4 ποτήριαΔιαδικασία
- Για το smoothie με τζίντζερ, γιαούρτι και μοσχολέμονο, χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το τζίντζερ με τη ζάχαρη, το αλάτι, το χυμό από τα λάιμ και τα παγάκια, μέχρι να λιώσουν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
- Προσθέτουμε το γιαούρτι και το νερό, ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Σερβίρουμε με παγάκια και το ξύσμα λάιμ.