10' προετοιμασία
Σύνολο: 10'

Υλικά

Μερίδες: 4 ποτήρια

Διαδικασία

  1. Χτυπάμε στο μπλέντερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε το τζίντζερ με τη ζάχαρη, το αλάτι, το χυμό από τα λάιμ και τα παγάκια, μέχρι να λιώσουν και να σχηματίσουν έναν υδαρή πολτό.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το νερό, ξαναχτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  3. Σερβίρουμε με παγάκια και το ξύσμα λάιμ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών