
15'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 1/2 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε το σπανάκι με το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να μειωθεί ο όγκος του.
- Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα σπαγκέτι και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη, το λιωμένο αβοκάντο και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε το αβοκάντο σε κυβάκια και σερβίρουμε.