15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε και κρατάμε στην άκρη 1/2 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα, άδεια πλέον, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα σπαράγγια για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Προσθέτουμε το σπανάκι με το σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί το σπανάκι και να μειωθεί ο όγκος του.
  5. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  6. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τα σπαγκέτι και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη, το λιωμένο αβοκάντο και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε να αναμειχθούν.
  7. Αποσύρουμε από τη φωτιά, σκορπίζουμε το αβοκάντο σε κυβάκια και σερβίρουμε.

Συνταγές με Ζυμαρικά

Συνταγές με Σπανάκι

Συνταγές με Σπαράγγια

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών