
15'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα στραγγίζουμε.
- Κρατάμε στην άκρη 1/2 φλιτζ. τσαγιού από το νερό όπου τα βράσαμε.
- Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα καρότα και το πράσο για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα.
- Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το νερό που κρατήσαμε στην άκρη, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε να αναμειχθούν ομοιόμορφα τα υλικά.
- Σκορπίζουμε το σουσάμι και μοιράζουμε στα πιάτα.
Στο ποτήρι μας μια Μαλαγουζιά, ένα Sauvignon blanc.