10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Διαδικασία
- Σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, βράζουμε τα σέσκουλα για 2 λεπτά, ίσα να μαλακώσουν. Τα στραγγίζουμε.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
- Κρατάμε 1/2 φλιτζ. από το νερό όπου τα βράσαμε και τα στραγγίζουμε.
- Στην ίδια κατσαρόλα, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το σκόρδο με τον πελτέ για 1/2 λεπτό.
- Ρίχνουμε τα σέσκουλα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά, να λαδωθούν καλά.
- Προσθέτουμε την πέστροφα ή τον τόνο, αλατοπίπερο, τα ζυμαρικά και το νερό που κρατήσαμε στην άκρη και ανακατεύουμε.
- Αποσύρουμε, πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και το ξύσμα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.