10'
προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Διαδικασία
Ζεματίζουμε τα σπαράγγια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 2-3 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο.
Τα στραγγίζουμε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
Σοτάρουμε τα σπαράγγια μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν λίγο.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε για 1 λεπτό, μέχρι να λαδωθούν καλά.
Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με το γάλα και αλατοπίπερο.
Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι με τα σπαράγγια.
Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ψηθούν σε ανομοιόμορφα κομμάτια τα αυγά, για περίπου 3-4 λεπτά.
Προσοχή μη μας στεγνώσει εντελώς η στραπατσάδα.
Ελέγχουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεία χωριάτικου ψωμιού.