10'
προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 22'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ζεματίζουμε τα σπαράγγια σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 2-3 λεπτά, ίσα ίσα να μαλακώσουν λίγο.
- Τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι, κατά προτίμηση αντικολλητικό, ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε τα σπαράγγια μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3-4 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν λίγο.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε για 1 λεπτό, μέχρι να λαδωθούν καλά.
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με το γάλα και αλατοπίπερο.
- Αδειάζουμε το μείγμα στο τηγάνι με τα σπαράγγια.
- Χαμηλώνουμε λίγο τη φωτιά και ανακατεύουμε απαλά ώστε να ψηθούν σε ανομοιόμορφα κομμάτια τα αυγά, για περίπου 3-4 λεπτά.
- Προσοχή μη μας στεγνώσει εντελώς η στραπατσάδα.
- Ελέγχουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε αμέσως, συνοδεία χωριάτικου ψωμιού.