ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαλιατέλες με ραγού μπολονέζΤαλιατέλες με ραγού μπολονέζ
15' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε ταλιατέλες με πέστο δυόσμου, αρχικά βράζουμε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τις στραγγίζουμε και τις ξαναρίχνουμε στην άδεια πλέον κατσαρόλα.
  3. Χτυπάμε στον πολυκόφτη τον δυόσμο με το ελαιόλαδο και το σκόρδο, μέχρι να σχηματιστεί μια κρέμα.
  4. Προσθέτουμε αλατοπίπερο, τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε απαλά.
  5. Αδειάζουμε το πέστο στην κατσαρόλα με τις ταλιατέλες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Cabernet Sauvignon.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 181.

Άρθρα και Συνταγές με Κουκουνάρι

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών