20'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το τας κεμπάμπ με λαχανικά, σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα πράσα και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας.
- Ρίχνουμε το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 40-45 λεπτά.
- Αν θέλουμε βράζουμε μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας, όπως βίδες, τα ανακατεύουμε με την πλούσια σάλτσα με το μοσχαράκι και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 175.