15' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Προσθέτουμε τα μήλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τόσο ζεστό νερό ώστε να καλύψει όλα τα υλικά.
  5. Μετριάζουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 40-45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν καλά όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.

Ένα Λιάτικο από τη Σητεία.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Άρθρα και Συνταγές με Κρασί

Άρθρα και Συνταγές με Μήλο

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών