15' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρέας για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε 2-3 λεπτά, να εξατμιστεί το αλκοόλ.
  4. Προσθέτουμε τα μήλα και όλα τα υπόλοιπα υλικά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τόσο ζεστό νερό ώστε να καλύψει όλα τα υλικά.
  5. Μετριάζουμε τη φωτιά, μισοσκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 40-45 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν καλά όλα τα υλικά και να δέσει η σάλτσα.

Μυστικά

Μία πρωτότυπη συνταγή με ζουμερό μοσχαρίσιο κρέας και μήλα.

Ένα Λιάτικο από τη Σητεία.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 162.

Συνταγές με Κρασί

Συνταγές με Μήλο

Συνταγές με Μοσχάρι

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών