Υπάρχουν πολλών λογιών μαντί, αν και τα πιο γνωστά είναι τα γεμιστά, μπελαλίδικα ζυμαρικά, που θυμίζουν ψιλά τορτελίνια και σερβίρονται με γιαουρτοσκόρδο και λιωμένο βούτυρο με καυτερό μπούκοβο.

Υπάρχουν πολλών λογιών μαντί, αν και τα πιο γνωστά είναι τα γεμιστά, μπελαλίδικα ζυμαρικά, που θυμίζουν ψιλά τορτελίνια και σερβίρονται με γιαουρτοσκόρδο και λιωμένο βούτυρο με καυτερό μπούκοβο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 199.