ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣάντουιτς με απάκι και ρόκαΣάντουιτς με απάκι και ρόκα
15' προετοιμασία
Σύνολο: 15'

Υλικά

Τεμάχια: 1

Άλλα υλικά

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε το Το σάντουιτς της Ρέιτσελ (Rachel's sandwich), ξεκινάμε αλείφοντας τις φέτες του ψωμιού με τη μουστάρδα και ακουμπάμε πάνω στη μία από αυτές τις λεπτεπίλεπτες φέτες από το παστράμι τσαλακωμένες.
  2. Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι αυτοσχεδιασμοί, επιλέγουμε όποιο από τα άλλα υλικά θέλουμε (ακόμα και όλα) και τα βάζουμε στο σάντουιτς. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα.
  3. - Αν βάλουμε το τριμμένο λάχανο και καρότο (coleslaw), τρίβουμε τα υλικά με λίγο αλατοπίπερο ώστε να μαραθούν και τα ανακατεύουμε με λίγη sour cream ή γαούρτι στραγγιστό ή μαγιονέζα και λίγες σταγόνες ξίδι.
  4. - Το αγγουράκι τουρσί το κόβουμε εγκαρσίως στη μέση ή το ψιλοκόβουμε και το ανακατεύουμε με τη μουστάρδα του αλείμματος ή με το κόλσλοου.
  5. - Αν βάλουμε τυρί, μπορούμε να ψήσουμε τα σάντουιτς, αφού τα αλείψουμε εξωτερικά με ελάχιστο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών