Λαχταριστή παραλλαγή του κλασικού αμερικανικού σάντουιτς με παστράμι.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Άλλα υλικά

Διαδικασία

  1. Αλείφουμε τις φέτες του ψωμιού με τη μουστάρδα και ακουμπάμε πάνω στη μία από αυτές τις λεπτεπίλεπτες φέτες από το παστράμι τσαλακωμένες.
  2. Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι αυτοσχεδιασμοί.
  3. Επιλέγουμε όποιο από τα άλλα υλικά θέλουμε (ακόμα και όλα) και τα βάζουμε στο σάντουιτς.
  4. Σκεπάζουμε με τη δεύτερη φέτα.
  5. - Αν βάλουμε το τριμμένο λάχανο και καρότο (coleslaw), τρίβουμε τα υλικά με λίγο αλατοπίπερο ώστε να μαραθούν και τα ανακατεύουμε με λίγη sour cream ή γαούρτι στραγγιστό ή μαγιονέζα και λίγες σταγόνες ξίδι.
  6. - Το αγγουράκι τουρσί το κόβουμε εγκαρσίως στη μέση ή το ψιλοκόβουμε και το ανακατεύουμε με τη μουστάρδα του αλείμματος ή με το κόλσλοου.
  7. - Αν βάλουμε τυρί, μπορούμε να ψήσουμε τα σάντουιτς, αφού τα αλείψουμε εξωτερικά με ελάχιστο βούτυρο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε χαμηλή προς μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει το ψωμί και να λιώσει το τυρί.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών