
10'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: για 4 τοστΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τοστ με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.
- Ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο.
- Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
- Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση και μοιράζουμε το μείγμα.
- Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα.
- Κλείνουμε τα μπριός και ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για 2 λεπτά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 133.