10' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: για 4 τοστ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τοστ με σπανάκι, μυρωδικά και φέτα, σοτάρουμε σε λίγο λάδι σε δυνατή φωτιά τα κρεμμύδια για 1 λεπτό.
  2. Ρίχνουμε το σπανάκι και τον μάραθο ή τον άνηθο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να μαραθούν τα υλικά και να σωθούν τα υγρά.
  4. Ανοίγουμε τα μπριός στη μέση και μοιράζουμε το μείγμα.
  5. Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα.
  6. Κλείνουμε τα μπριός και ψήνουμε σε προθερμασμένη τοστιέρα για 2 λεπτά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 133.

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Σπανάκι

Άρθρα και Συνταγές με Φέτα

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών