Μια νύχτα Χριστουγέννων δεν μπορούμε να αφήσουμε με άδεια τα ποτήρια ούτε τα παιδιά ούτε όσους δεν πίνουν αλκοόλ.

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Κόβουμε το πορτοκάλι σε λεπτές φέτες χωρίς να το ξεφλουδίσουμε και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά, τα ανακατεύουμε και τα ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Κατεβάζουμε προτού το μείγμα πάρει βράση και το αφήνουμε να κρυώσει για 15 λεπτά. Σουρώνουμε και σερβίρουμε σε κούπες ή ποτήρια του ποντς, γαρνίροντας αν θέλουμε με μια λεπτή φέτα μήλου ή πορτοκαλιού.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών