Κάτι ανάμεσα σε grog και σε eggnog με μπόλικες θερμίδες.
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Χτυπάμε ελαφρώς τον κρόκο με ένα πιρούνι και τον ρίχνουμε σε μια μικρή κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε τα αλκοολούχα ποτά, το γάλα και το μέλι.
- Ανακατεύουμε και βάζουμε την κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά.
- Μόλις ζεσταθεί το μείγμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε σε χοντρό ποτήρι.
- Γαρνίρουμε με την κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί.
- Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net