ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κόκκινος Σκούφος: Το περίπτερο του λουκουμά

Δεν υπάρχει πιο γλυκός πειρασμός σε όλο το μήκος της Νέας Παραλίας, από τον Λευκό Πύργο μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής, από τα δύο καρότσια του Κόκκινου Σκούφου.

25.11.2016| Updated: 25.06.2021
Κόκκινος Σκούφος: Το περίπτερο του λουκουμά

Δεν υπάρχει πιο γλυκός πειρασμός σε όλο το μήκος της Νέας Παραλίας, από τον Λευκό Πύργο μέχρι και το Μέγαρο Μουσικής, από τα δύο καρότσια του Κόκκινου Σκούφου. Θα τα βρείτε το ένα στην αρχή και το άλλο προς το τέλος της διαδρομής, από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, να φτιάχνουν λαχταριστούς λουκουμάδες. Οχι στην απλή μορφή τους μόνο, με μέλι, αλλά και με σοκολάτα, μπισκότο, καρύδα, ξηρούς καρπούς. Δοκιμάσαμε τον «Τραγανό Ερωτα» (σοκολάτα και μπισκότο) και δεν θέλαμε να τελειώσει. Υπάρχουν και άλλοι ενδιαφέροντες συνδυασμοί. Τους λουκουμάδες απολαμβάνουμε με θέα τα νερά του Θερμαϊκού, μέχρι τις 11 το βράδυ, σε μαξιλάρες πάνω σε πεζούλια και με ντεκόρ ρομαντικό: φαναράκια και ατμοσφαιρική μουσική. Τους δοκιμάζουμε και καθημερινά, στην Τούμπα, στο –επίσης δικό τους– «Περίπτερο του Λουκουμά». Τιμή: 2-5€/άτομο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών