ΕΞΟΔΟΣ

Ο Άνταμ Κοντοβάς κατεβαίνει για μια βραδιά στη Σύρο

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης υποδέχεται τον Άνταμ Κοντοβά, στο εστιατόριό του San Michali στη Σύρο την Τετάρτη 22 Ιουνίου.

17.06.2022
Ο Άνταμ Κοντοβάς κατεβαίνει για μια βραδιά στη Σύρο

«Freestyle chef’s day Vol 1» ονομάζει ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης αυτό το event, πρώτο από μια σειρά γαστρονομικών happenings που θα ακολουθήσουν το συγκεκριμένο που θα λάβει χώρα την Τετάρτη στις 22 Ιουνίου. Ο σεφ και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου San Michali Food and Culture στην Ερμούπολη της Σύρου, μαζί με τη σύζυγό του Φανή Παναγοπούλου, υποδέχονται τον σεφ και μέντορα του Αλέξανδρου, τον Άνταμ Κοντοβά, με τον οποίο ανέπτυξαν μια πολύ όμορφη χημεία και φιλία μέσα από το παιχνίδι Game of Chefs του Ant1, όπου ο Ανταμ Κοντοβας ήταν ένας από τους 3 κριτές και ο Αλεξανδρος ανακυρηχθηκε νικητής του διαγωνισμού.

Το degustation four hands menu θα χτιστεί επάνω στα υλικά που θα συλλέξουν οι δυό τους από την αγορά της Ερμούπολης, αυτά που θα τους ιντριγκάρουν και θα τους εμπνεύσουν, και θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη του event. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχει κυκλαδίτικο και συριανό αέρα και θα σερβίρεται μόνο για μια ημέρα. Μαζί τους θα είναι ο Χρήστος Γκόλφης από το Theosis της Άνω Σύρου με κοκτέιλ ειδικά διαμορφωμένα για την ημέρα, όπως και ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης, αδερφός του Αλεξάνδρου και ιδιοκτήτης – τζελατιέρης του Django Gelato, ο οποίος θα φροντίσει να είναι η βραδιά μας δροσερή, αφού θα επιμεληθεί τα παγωτά για το κλείσιμο του δείπνου.

 

Κόστος μενού 55 ευρώ/ άτομο, cocktail pairing 20 ευρώ/άτομο. Περιορισμένος αριθμός θέσεων, μόνο με κρατήσεις.

Αγ. Δημητρίου 16, Βαπόρια, Ερμούπολη, Σύρος, Τ/697-65.81.656, 22810-88.750

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών