ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

7 Cactus

Σερβίρει πρωινά, σάντουιτς, τάρτες και μια χούφτα κυρίως πιάτα.

17.10.2017| Updated: 31.10.2023
7 Cactus

Έχει αυλή με φυτά, μετρημένες καρέκλες και ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτό με πολλή όρεξη. Σερβίρει πρωινά, σάντουιτς, τάρτες και μια χούφτα κυρίως πιάτα. Άνοιξε πριν από δύο μήνες και το μενού, το οποίο επιμελείται ο food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδης, ήδη έχει αλλάξει για να προλάβει τα εποχικά υλικά. Αξίζει να το επισκεφτείτε μεταξύ άλλων για το μανιάτικο πρωινό με τοπικά προϊόντα και παραδοσιακές λαλαγγίδες (λαδένιες στριφτές τηγανίτες), τηγανίτες από πατάτα Νάξου με ψητό ταλαγάνι και μέλι ερείκης (αντί σιροπιού σφενδάμου), μια ανάλαφρη τάρτα ημέρας με βουτυρένια ζύμη σαν μπισκότο και καγιανά πάνω σε σάντουιτς με λιωμένο τυρί. Εκτός από τα προτεινόμενα σάντουιτς –από τα οποία ξεχωρίσαμε αυτό με την ουρά μοσχαριού και το καραμελωμένο κρεμμύδι–, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας επιλέγοντας από τέσσερα διαφορετικά ψωμιά και δεκάδες εκλεκτά, κυρίως ελληνικά, αλλαντικά και τυριά, χειροποίητες σάλτσες και νόστιμα κοντιμέντα. Θα επανέλθουμε μόλις δοκιμάσουμε και το μεσημεριανό μενού. Φιλικές τιμές, κράτηση απαραίτητη για τα Σαββατοκύριακα.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT