ΕΞΟΔΟΣ

7 Θάλασσες

Από τα πιο προσεγμένα θαλασσινά εστιατόρια της πόλης, με βραβεία και αναφορές σε έγκριτους οδηγούς και περιοδικά (όπως το National Geographic Traveler). Σε ένα χώρο …

26.07.2016
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης

Από τα πιο προσεγμένα θαλασσινά εστιατόρια της πόλης, με βραβεία και αναφορές σε έγκριτους οδηγούς και περιοδικά (όπως το National Geographic Traveler). Σε ένα χώρο καλοφτιαγμένο θα απολαύσετε όστρακα σε πρωτότυπες μαγειρικές και άλλες νοστιμιές της θάλασσας. Δοκιμάστε τα ελαφρώς ψημένα χτένια με φασόλια, λιαστή ντομάτα και φέτα (!), ριζότο με αχινό, σπαράγγια και αυγοτάραχο Μεσολογγίου, αλλά και ένα μοναδικό σούσι (που σερβίρεται μόνο το βράδυ): ρολό με χτένια, σπαράγγια, λάδι τρούφας και μανιτάρια. Η εξυπηρέτηση άψογη, τα κρασιά και τα αποστάγματα άφθονα. Μύρισε… θάλασσα;

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών