ΕΞΟΔΟΣ

Αιγινήτισσα

Εκδρομή στην Αίγινα (part 2)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Στην παραλία της Αιγινήτισσας βρίσκεται το ομώνυμο μαγαζί. Μια τσιμεντένια εξέδρα πάνω στη θάλασσα είναι το σκηνικό. Αν έρθετε την ώρα που βασιλεύει ο ήλιος, ετοιμαστείτε για ινσταγκραμικής ομορφιάς εικόνες. Το μαγαζί έχει γίνει γνωστό για τη θαλασσινή κουζίνα του: όστρακα, λινγκουίνι με θαλασσινά, ριζότο με πετροσωλήνες ή μύδια, ψάρια μικρά και μεγάλα, μεγάλη ποικιλία σε σαλάτες. Δεν λείπουν οι παρασπονδίες: καρμπονάρα, λινγκουίνι με 4 τυριά, καβουροσαλάτα με σουρίμι κ.λπ. Από τα ορεκτικά διαλέξτε οπωσδήποτε τους πετροσωλήνες σαγανάκι και τη σκορδαλιά φυστικιού, που μπορείτε να ταιριάξετε με κάτι τηγανητό.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών