ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Brew your mind

Το Brew your mind κάνει εισαγωγή άφρυκτου (άψητου, που δεν έχει καβουρδιστεί) καφέ, τον οποίο καβουρδίζει στην πόλη. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους blend, με βάση αφρικανικούς …

25.07.2017| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα
Brew your mind

Το Brew your mind κάνει εισαγωγή άφρυκτου (άψητου, που δεν έχει καβουρδιστεί) καφέ, τον οποίο καβουρδίζει στην πόλη. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους blend, με βάση αφρικανικούς και λατινοαμερικανικούς καφέδες, ενώ σερβίρουν και έναν μονοποικιλιακό με προέλευση από την Κούβα. Η πρότασή τους για κρύο καφέ φίλτρου φτιάχνεται με ποικιλία Geisha από την Αιθιοπία. Εκτός από τον καφέ, δοκιμάστε τα σπιτικά γλυκά που φτιάχνουν οι γονείς του ιδιοκτήτη Μάρκου Γιωνιωτάκη, όπως και μια τοπική lager μπίρα, την Cretan Kings. Εspresso από 1,5 €.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών