ΑΓΟΡΑ

Δώρο ένα πλήρες πρωινό

Το μικρούλι Fig δημιούργησε κουτιά με νοστιμιές για πρωινό που μπορούμε να παραγγείλουμε. Περιλαμβάνουν βούτυρα ξηρών καρπών (αμύγδαλο, φουντούκι, ταχίνι), νιφάδες σίκαλης, μια σπιτική μυρωδάτη …

26.01.2021

Το μικρούλι Fig δημιούργησε κουτιά με νοστιμιές για πρωινό που μπορούμε να παραγγείλουμε. Περιλαμβάνουν βούτυρα ξηρών καρπών (αμύγδαλο, φουντούκι, ταχίνι), νιφάδες σίκαλης, μια σπιτική μυρωδάτη γκρανόλα, άλειμμα πραλίνας όπως και φρεσκοαλεσμένο καφέ φίλτρου, τα τελευταία σε συνεργασία με το ποιοτικό café Anana. Στο κουτάκι μπορείτε να προσθέσετε ένα χειροποίητο κεραμικό σκεύος, όπως αυτό για porridge με καπάκι ή μια κούπα εσπρέσο στο ίδιο χρώμα.

Fig, Πραξιτέλους 33, 1ος όροφος, Αθήνα, Τ/6989-182.515, Ε-shop: www.figshop.g

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών