Θα χρειαστείτε πλοηγό για να φτάσετε και κράτηση για να καθίσετε. Πριν από 3 σχεδόν χρόνια η Ιωάννα Θεοδωρακάκη, μια καινούργια μαγείρισσα περπάτησε τα μονοπάτια της υψηλής γαστρονομίας. Στο φαγητό της δύσκολα μπαίνει ταμπέλα. Θα γευτείτε γαλλικά τυριά, κόκορα με χυλοπίτες, ψαρόσουπα και ψητά στρείδια ή μοσχαροκεφαλή με πατάτες στον φούρνο. Μεγάλη λίστα κρασιών, με έμφαση στα ελληνικά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.