ΜΑΓΑΖΙΑ

Εκλεκτίκ

Έξι νοματαίοι συνεργάστηκαν για να ανοίξουν το παντοπωλείο Εκλεκτίκ. Αυτός είναι και ο στόχος τους, να προωθούν τις συνεταιριστικές προσπάθειες παραγωγής και να διαθέτουν τα …

02.05.2018| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Αλέξανδρος Αβραμίδης
Εκλεκτίκ

Έξι νοματαίοι συνεργάστηκαν για να ανοίξουν το παντοπωλείο Εκλεκτίκ. Αυτός είναι και ο στόχος τους, να προωθούν τις συνεταιριστικές προσπάθειες παραγωγής και να διαθέτουν τα προϊόντα τους. Θα βρείτε τυροκομικά από τον συνεταιρισμό Τήνου και Μανταμάδου Λέσβου, γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες από διάφορους γυναικείους συνεταιρισμούς ανά την Ελλάδα, καθώς και προϊόντα που δεν προέρχονται από συνεταιρισμούς, αλλά ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητά τους. Στα τρία τέσσερα τραπεζάκια μπορείτε να ξαποστάσετε για καφέ ή μεζέ.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT