ΕΞΟΔΟΣ

Ένα πρωινό αξιώσεων στην Τήνο

Στο καινούριο city hotel Lithos Luxury Suites στη Χώρα της Τήνου απολαμβάνουμε νόστιμο πρωινό υψηλών προδιαγραφών.

09.06.2022| Updated: 16.02.2024
Φωτογραφίες: Έβελυν Φωσκόλου
Ένα πρωινό αξιώσεων στην Τήνο

Το ξενοδοχείο Lithos Luxury Suites στη Χώρα της Τήνου είναι ένα καινούργιο city hotel με εξειδικευμένες, υψηλής ποιότητας παροχές. Διαθέτει 10 δωμάτια με μίνιμαλ διακόσμηση, εκ των οποίων τα 3 με τζακούζι. Αποτελεί ένα καταφύγιο γαλήνης και ηρεμίας για ζευγάρια, φίλους και διακεκριμένους επισκέπτες που επιθυμούν να αποδράσουν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ανέσεις υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Ένα σύγχρονο κατάλυμα σε κομβικό σημείο, σε πολύ κοντινή απόσταση από τις παραλίες του Σταυρού και του Αγίου Φωκά, το λιμάνι και τη Χώρα της Τήνου, όπως επίσης και από μερικά από τα πιο high end εστιατόρια του νησιού. Εγγυάται στους επισκέπτες του μια εμπειρία διακοπών ικανή να ξεπεράσει και τις πιο μεγάλες προσδοκίες, ενώ ταυτόχρονα η εγγύτητα και η φιλοξενία της οικογένειας Ζαλώνη δημιουργεί ευχάριστο κλίμα οικειότητας και άνεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜαραθιά: Στην Τήνο συμβαίνουν γαστρονομικά πράματα και θάματαΜαραθιά: Στην Τήνο συμβαίνουν γαστρονομικά πράματα και θάματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΗ Τήνος των αμπελιών και των ανέμωνΗ Τήνος των αμπελιών και των ανέμων

Πρωινή απόλαυση

Ένας πλούσιος μπουφές με διεθνείς επιρροές και διανθισμένος με στοιχεία από την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα της Τήνου και των Κυκλάδων βρίσκεται στη διάθεση των ενοίκων κάθε πρωί. Με την καθοδήγηση της Κυριακής Δασύρα και με ολόφρεσκες πρώτες ύλες -ορισμένες εκ των οποίων δικής τους καλλιέργειας και άλλες από ντόπιους παραγωγούς-, η ομάδα του ξενοδοχείου ετοιμάζει και σερβίρει υγιεινές λιχουδιές στα τραπεζάκια που βρίσκονται στο λόμπι, στον χώρο μπροστά στην πισίνα. Σπιτικές πίτες, παραδοσιακές αλλά και πιο δημιουργικές λιχουδιές, μαρμελάδες, ποιοτικός καφές και λαχταριστά χειροποίητα γλυκά, όλα είναι φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά. Ο μπουφές τους αλλάζει και μπορεί να βρείτε από κέικ καρότου με γλάσο κρέμας τυριού και μπανανόψωμο, μέχρι κέικ φιστικοβούτυρου με γλάσο σοκολάτας και κέικ ροδάκινο με σάλτσα αρμυρής καραμέλας, ενώ από αλμυρά ετοιμάζουν -ανάλογα με τις πρώτες ύλες που θα βρουν φρέσκες στην αγορά-, από τάρτα με τηνιακό τυράκι, βασιλικό και ντοματίνια, τάρτα με παντζάρι και κατσικίσιο τυρί, μέχρι αγκιναρόπιτα και κολοκυθόπιτα. Φτιάχνουν επίσης τέλειο ρυζόγαλο με μαρμελάδα κορόμηλο και μπουγάτσα. Εξίσου σημαντικό είναι ότι τόσο ο χώρος όσο και το προσωπικό δημιουργούν μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα για να απολαύσουμε τo πρωινό μας σαν στο σπίτι μας.

Lithos Luxury Suites

Παραγγεριά, Χώρα Τήνος

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών