Το ραβανί του είναι από τα καλύτερα της Αθήνας. Πρώτος διδάξας ο παππούς των σημερινών ιδιοκτητών από τότε (το 1912) που λειτούργησε για πρώτη φορά στη Φιλελλήνων. Κατά τα άλλα, είναι ένα κλασικό ζαχαροπλαστείο με τα ωραία σοκολατάκια σε σχήμα μαργαρίτας, τις παραδοσιακές πάστες και τούρτες, και πολύ καλά καρυδάτα και αμυγδαλωτά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.