ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η ταράτσα της Μεγάλης Βρεταννίας έγινε θερινό σινεμά

Το GB Pool του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία υποδέχεται το καλοκαίρι με κινηματογραφικές προβολές, νόστιμα πιάτα και την πιο ωραία θέα στην πόλη.

31.05.2021| Updated: 08.02.2022
Η ταράτσα της Μεγάλης Βρεταννίας έγινε θερινό σινεμά

Το καλοκαίρι στην Αθήνα ξεκινάει με μία όμορφη έκπληξη από το Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, που ανυπομονούμε να βιώσουμε. Στον 7ο όροφο του εμβληματικού ξενοδοχείου θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε θερινό σινεμά και να απολαύσουμε νόστιμα πιάτα από τον Executive Chef Αστέριο Κουστούδη. Το Pool Your Cinema, που απευθύνεται σε ενοίκους του ξενοδοχείου και μη, ανοίγει τις πόρτες του για μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της πόλης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένες κλασικές ταινίες, μεγάλες επιτυχίες του Hollywood και να απολαύσουν ένα ρομαντικό σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο τον λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης καθώς σουρουπώνει.

Κατά την διάρκεια της προβολής θα προσφέρεται ένα απολαυστικό, ατομικό σετ μενού, το οποίο έχει επιμεληθεί ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης. Το μενού περιλαμβάνει, χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης και Black Angus cheeseburger. Τα καραμελωμένα ποπ κορν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού θα συνοδεύσουν ιδανικά το ποτό μας (ανακαλύψτε το μενού εδώ). Ανυπομονούμε να χαλαρώσουμε στις αναπαυτικές πολυθρόνες της πισίνας και να ζήσουμε μία εμπειρία απόλαυσης και πολυτέλειας.

Για να ζήσετε την εμπειρία Pool Your Cinema, επισκεφθείτε το Online Store του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στη διεύθυνση https://www.grandebretagnestore.com και κρατήστε μια θέση μπροστά στη μεγάλη οθόνη του Pool Your Cinema. Έναρξη την Πέμπτη 3 Ιουνίου με την ταινία-αριστούργημα του αμερικανικού κινηματογράφου Casablanca.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών