ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Η ταβέρνα του Ζήση

Από το 1972, στα Μυσίρια. Κάθε μέρα περίπου 30 φαγητά παρατάσσονται στη βιτρίνα. Στην κατσαρόλα είναι άσοι, ενώ από το μενού δεν λείπουν τα της …

25.07.2017| Updated: 15.02.2024
Φωτογραφία: Έφη Παρούτσα
Η ταβέρνα του Ζήση

Από το 1972, στα Μυσίρια. Κάθε μέρα περίπου 30 φαγητά παρατάσσονται στη βιτρίνα. Στην κατσαρόλα είναι άσοι, ενώ από το μενού δεν λείπουν τα της ώρας. Ανάλογα με την εποχή. το εδεσματολόγιο αλλάζει, όμως δεν πρόκειται για τουριστική ταβέρνα. Οι εργαζόμενοι στα πέριξ κάνουν ουρά για καλό φαγητό σε πακέτο και παραγγελίες για το σπίτι και οι οικογένειες γεμίζουν το πάρκινγκ και τα τραπέζια τους, Σαββατοκύριακα στήνουν γλέντια με κρέατα, στιφάδο, ρόστο χοιρινό, γιαχνερά. Υπάρχουν 10 επιλογές σε κρασί, χύμα και εμφιαλωμένα από τοπικά οινοποιεία, σε πολύ καλή τιμολόγηση ανά φιάλη. Το γεύμα κλείνει με σαραγλάκια και ρακή. Περί τα 14 €/άτομο.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών