ΕΞΟΔΟΣ

Κάθε βράδυ άλλα κοκτέιλ σε ένα νέο pop up μπαρ στο Σύνταγμα

Το The Bar In Front of The Bar στον πεζόδρομο της Πετράκη θα εξαφανιστεί μόλις το μπαρ που ετοιμάζεται ακριβώς από πίσω είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

06.08.2021
Κάθε βράδυ άλλα κοκτέιλ σε ένα νέο pop up μπαρ στο Σύνταγμα

Στην πίσω μεριά το νέο μπαρ του Συντάγματος στήνεται και προετοιμάζεται, ωστόσο στην είσοδό του το εφήμερο The Bar In Front of The Bar έχει ήδη ξεκινήσει να σερβίρει κοκτέιλ και μάλιστα διαφορετικά κάθε βράδυ.

Το pop up, που δημιουργήθηκε ως καλοκαιρινή εισαγωγή σε όσα θα ακολουθήσουν τη νέα σεζόν, τραβάει την προσοχή με τα προβοκατόρικα μηνύματα που περνούν από τις led επιγραφές. Κάθε μέρα ανανεώνει τη λίστα με τα ποτά του η οποία συνήθως περιλαμβάνει λίγα classics και περισσότερα signature cocktails όπως η Aegean Margarita με τεκίλα, αγγούρι και μεσογειακά μυρωδικά, το Spicy Mia με βότκα, μπαχαρικά και passion fruit και το Apricot Sour με τζιν και γεύσεις βερίκοκου και αμυγδάλου.

Πίσω από το εγχείρημα βρίσκονται οι ταλαντούχοι bartenders Συμεών Παπανικολάου (του βόρειου Casa Cocktail Bar), Αλέξανδρος Τσελέπης και Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος, το creative agency Saint of Athens καθώς και η αρχιτεκτονική ομάδα των Dive Architects. Στον ίδιο χώρο μπορεί να πάρει κανείς μια γεύση και από τα επιδόρπια του pastry chef Μπάμπη Ζιντίλη

The Bar in Front of the Bar

Πετράκη 1, Σύνταγμα

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών