ΜΑΓΑΖΙΑ

Kazakos Drink Bank

Η «Καζάκος Drink Bank» λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια. Ένα ζηλευτό κελάρι με χωρητικότητα περί τις 2000 φιάλες με αναλογία 60-40% ελληνικά και ξένα κρασιά. …

16.08.2013| Updated: 25.06.2021
Kazakos Drink Bank

Η «Καζάκος Drink Bank» λειτουργεί εδώ και 24 χρόνια. Ένα ζηλευτό κελάρι με χωρητικότητα περί τις 2000 φιάλες με αναλογία 60-40% ελληνικά και ξένα κρασιά. Σχεδόν 70 διαφορετικά malt ουίσκι, τζίν, μια μεγάλη ποικιλία από ρούμι, τεκίλα, βότκα, ούζο, τσίπουρο, ρακή, σούμα, λικέρ και περισσότερες από 35 μπύρες.


Τίποτα δεν λείπει από την κάβα και κυρίως η γνώση, την οποία προσφέρουν στους πελάτες τους ως αντάλλαγμα για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη. Εμπιστοσύνη που έχουν κερδίσει γιατί κάνουν πάντα τις καλύτερες επιλογές για χάρη και όφελος των πελατών τους. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε στο wine club της κάβας με 500 ενεργά μέλη που συναντιούνται τακτικά για γαστρο-οινικές περιπλανήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών