ΕΞΟΔΟΣ

Κληματαριά

Σαββατοκύριακο στην ορεινή Αρκαδία

14.11.2016
Φωτογραφία: Διονύσης Κουρής

Παραδοσιακή χωριάτικη κουζίνα ετοιμάζει η κ. Κατερίνα. Αλλωστε τιμά την παράδοση της οικογένειας και του μαγαζιού: από το 1931 ταΐζει περαστικούς και ταξιδιώτες. Χορτόπιτα με χειροποίητο φύλλο, κατσικάκι λαδορίγανη, κόκορας με χυλοπίτες, μανουρομυζήθρα στα κάρβουνα και, για το τέλος, ραβανί ή καρυδόπιτα και σπιτικό λικεράκι καρυδάκι.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών