ΕΞΟΔΟΣ

Κώστας

Εκδρομή στην Αίγινα (part 3)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Οικογενειακή ψησταριά σε όμορφη, κατα- πράσινη αυλή, λίγο ατυχώς διακοσμημένη. Την ημέρα που την επισκέφτηκα, σύσσωμη η μαγειρική ομάδα ασχολούνταν με τη χασαπική – ναι, καλά διαβάσατε, προμηθεύονται μεγάλα κομμάτια κρεάτων και κάνουν τις δικές τους κοπές και παρασκευές. Νόστιμο σουβλάκι με αρνίσιο συκώτι σε κλωνάρι δεντρολίβανου, χειροποίητο λουκάνικο με μάραθο και πράσο, κατσικίσιο τυρί πανέ με σος πιπεριάς και δυόσμου. Τα κρεατικά είναι ψημένα σωστά, το λάδι και τα ζαρζαβατικά είναι -ως επί το πλείστον- δικά τους. Συμπαθητική λίστα οίνων.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών