ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κρητικός Gallery & Restaurants

Ανηφορίζουμε στο Πανόραμα. Σε έναν μίνιμαλ αισθητικής χώρο θα δοκιμάσετε πιάτα με ντόπια υλικά. Στρείδια, κυδώνια, γυαλιστερές, αχηβάδες μαγειρεύονται ελαφρά και αρταίνονται με ιδιαίτερους συνδυασμούς …

26.07.2016| Updated: 16.02.2024
Κρητικός Gallery & Restaurants

Ανηφορίζουμε στο Πανόραμα. Σε έναν μίνιμαλ αισθητικής χώρο θα δοκιμάσετε πιάτα με ντόπια υλικά. Στρείδια, κυδώνια, γυαλιστερές, αχηβάδες μαγειρεύονται ελαφρά και αρταίνονται με ιδιαίτερους συνδυασμούς μυρωδικών και μπαχαρικών από τον σεφ και ιδιοκτήτη Γιάννη Κρητικό. Στα must του εστιατορίου τα βασιλικά καβούρια, που πλέον ζητούν πολλοί. Η κράτηση είναι απαραίτητη, το μαγαζί δέχεται και πιστωτικές κάρτες, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε το γεύμα σας με μπάνιο στην κοντινή παραλία της Επανομής.

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών