Ενα από τα εστιατόρια που συστήνουν οι New York Times στους επισκέπτες της Αθήνας – και δικαίως. Σε ένα νεοκλασικό κτίριο της οδού Φαλήρου, εδώ και 10 περίπου χρόνια υπηρετεί την ελληνική κουζίνα με έμφαση στη Μάνη (φυσικά) και σύγχρονο touch. Ο χώρος, λιτός και πανέμορφος, είναι διαμορφωμένος σε δωμάτια, όπως ήταν αρχικά το κτίριο. Αγαπημένα πιάτα (ανάλογα με την εποχή): σαλάτα με φακές, αρνί με πουρέ σελινόριζας, μαυρομάτικα με γαύρο, μανιάτικες τσουχτές, καβουρδισμένη μυζήθρα και αυγό τηγανητό, αλλά και ο κρασάτος κόκορας με χυλοπίτες.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.