ΕΞΟΔΟΣ

Μελίλωτος

Με τα «πειραγμένα» ελληνικά μαγειρευτά φαγητά ταΐζει όλους τους εργαζομένους στα γραφεία του κέντρου.

25.11.2016
Φωτογραφία: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΖΑΒΟΣ

Με τα «πειραγμένα» ελληνικά μαγειρευτά φαγητά ταΐζει όλους τους εργαζομένους στα γραφεία του κέντρου. Ο χώρος εντός είναι μικρός, αλλά βγάζει και τραπεζάκια στον πεζόδρομο. Μοντέρνα κουζίνα, με πολλά ντόπια προϊόντα, φαγητά με ονομασία προέλευσης, μενού που αποφασίζουν κάθε μέρα για την επόμενη. Οι σαλάτες του θα σας κάνουν ωραία εντύπωση, το ίδιο και οι συνταγές για τα ζυμαρικά, όπως τα σιουφιχτά Κρήτης με μπουκιές κοτόπουλου ή pasta με λευκαδίτικο σαλάμι και τηνιακό τυρί. Φρέσκα ψάρια, δικοί τους ζωμοί, φρέσκα μυρωδικά και προϊόντα εποχής. Ανοιχτά καθημερινά 12.00-01.00. Ντελίβερι Δευτ-Παρ, 12-6.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών