Ιστορική, value for money ψαροταβέρνα στην κοσμική Πέρδικα. Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πρώτης ποιότητας. Η κουζίνα είναι απλή: τηγάνι, σχάρα, όλα στην εντέλεια. Δοκιμάστε το λιαστό χταπόδι, ψητό στα κάρβουνα, την αχινοσαλάτα, την «τετραπλή» βραστή σαλάτα (βλίτα, κολοκύθια, αρμύρα, παντζάρια), ψητό καλαμάρι ντόπιο (έχουν κρατημένο στους καταψύκτες τους), τηγανητή γαρίδα. Και μεγάλα ψάρια, έξοχα ψημένα μπροστά στα μάτια σας, από τον Μίλτο Τρίμμη και τον γιο του Αντρέα – η ψησταριά είναι μπροστά στο μαγαζί.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.