ΕΞΟΔΟΣ

Μίλτος

Εκδρομή στην Αίγινα (part 2)

06.09.2016
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Ιστορική, value for money ψαροταβέρνα στην κοσμική Πέρδικα. Τα ψάρια και τα θαλασσινά είναι πρώτης ποιότητας. Η κουζίνα είναι απλή: τηγάνι, σχάρα, όλα στην εντέλεια. Δοκιμάστε το λιαστό χταπόδι, ψητό στα κάρβουνα, την αχινοσαλάτα, την «τετραπλή» βραστή σαλάτα (βλίτα, κολοκύθια, αρμύρα, παντζάρια), ψητό καλαμάρι ντόπιο (έχουν κρατημένο στους καταψύκτες τους), τηγανητή γαρίδα. Και μεγάλα ψάρια, έξοχα ψημένα μπροστά στα μάτια σας, από τον Μίλτο Τρίμμη και τον γιο του Αντρέα – η ψησταριά είναι μπροστά στο μαγαζί.

*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών